fbpx

Huwelijk


You may kiss the bride !


Beland je op deze pagina? Dan wil ik jullie alvast proficiat wensen met jullie toekomstige trouw !

Jullie gaan trouwen en willen natuurlijk de perfecte fotograaf om deze speciale gebeurtenis vast te leggen. Met perfect bedoel ik dat het niet enkel draait om de foto’s maar is het ook belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij de fotograaf. Een fotograaf volgt jullie, je familie en vrienden namelijk van dichtbij tijdens deze gebeurtenis. Daarnaast heeft elke fotograaf zijn eigen stijl en is het belangrijk dat jullie je daar volledig in kunnen vinden. Ik als fotograaf hecht veel waarde aan spontaniteit, emoties, humor, sfeer, ontroering, blijdschap, onverwachte zaken. 

Spreekt jullie dit aan? Let’s meet !  Ik vind het belangrijk om op voorhand af te spreken om te kijken of er een klik is tussen jullie en mij. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen, bekijken we wat jullie verwachtingen zijn en hoe ik deze kan inlossen.

Tijdens jullie huwelijksdag ben ik diegene die van ver en heel dichtbij jullie huwelijksdocumentaire maak, van al die grote en kleine gebeurtenissen. Hierbij kan je rekenen op een losse en aangename reportagestijl met veel spontaniteit, natuurlijke sfeer en een focus op de connectie tussen jullie en familie en vrienden. Ik vind het belangrijk om het verhaal van jullie dag vast te leggen zodat jullie later kunnen terugkijken hoe jullie en alle gasten deze speciale dag beleefd hebben. Want na deze speciale dag vormen foto’s de beste herinnering aan jullie huwelijk. Kortom, ik wil zorgen voor jullie blijvend souvenir !

Prijs: 850 euro

 • 6u fotografie
 • De foto’s bewerkt in kleur en zwart/wit
 • Je ontvangt alle bewerkte foto’s in hoge resolutie en zonder logo
 • Je ontvangt een beveiligde online gallerij met alle bewerkte foto’s. Hierdoor kan je de foto’s snel en makkelijk delen met familie en vrienden
 • Je ontvangt een luxe album met de belangrijkste foto’s van jullie dag. Dit album wordt volledig in samenspraak met jullie gekozen en samengesteld
 • Je ontvangt een slideshow


Offerte aanvragen

 • Uiteraard is het ook mogelijk om mij langer dan 6u te boeken. Met plezier zelfs !
 • Je kan ook een ander soort fotoalbum bestellen of meerdere fotoalbums. Hiervoor kan je steeds een offerte aanvragen
 • Huwelijk in het buitenland

Vraag meer info

  Info@jdb-fotografie.be – +32 477 66 19 44

  Privacy Settings
  We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds.
  Youtube
  Consent to display content from Youtube
  Vimeo
  Consent to display content from Vimeo
  Google Maps
  Consent to display content from Google