fbpx

Kinderfotograaf

Spontane en ongedwongen kinderfotografie !

Hou jij ook niet van geforceerde beelden? I totally understand !

Als kinderfotograaf ga ik niet voor tandpasta smiles of verplicht recht in de lens kijken. Laten we deze houden voor de schoolfotomomenten. Ik wil ik een gevoel opwekken en echte momenten weergeven. Het spontane, hoe het kind echt is, staat centraal bij mij. Niets moet, alles mag !

Praktisch

Als kinderfotograaf vind ik het belangrijk om kinderen niet te pushen tijdens een fotosessie. Daarom is een fotosessie nooit tot op de minuut getimed bij mij.

  • Duurt de fotosessie wat langer? No big deal ! Daar maak ik mij absoluut niet druk om. Relax, take it easy.
  • Kinderen die eventjes geen zin hebben? Geen probleem ! Deze ‘ik-wil-niet-meewerken’ momenten kunnen ook leuke foto’s opleveren. Of we laten de kinderen eventjes spelen tot ze weer zin hebben.

De meeste kindjes zijn namelijk meestal eventjes onder de indruk van het grote zwarte ding, de camera. Daarom laat ik het kind eerst eventjes wennen en gebeurt de fotosessie volledig op het ritme van het kind. Ik wil dat het kind erop staat zoals ik hem/haar het liefste zie: spontaan en naturel !

Quanto costa?

Klik snel op onderstaande knop om de prijzen te bekijken en te reserveren ! 

Prijzen + reservatieformulier

Het was super fijn om Nand te bewonderen zoals hij écht is. Speels, ondeugend en schattig. Zijn haartjes in de war van het spelen… geen perfecte maar echte foto’s. Daarboven ben je ook een super sympathieke en goede fotograaf. We zijn enorm blij om jou te mogen leren kennen. Cheers ! Op nog vele leuke samenwerkingen.

Axelle

Info@jdb-fotografie.be – +32 477 66 19 44

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds.
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google