fbpx

Gezinsreportage en groepsreportage

  • Een drukke job? Check
  • Een levendig huishouden? Check
  • Verschillende hobby’s? Check !
  • Soms het gevoel een kieken zonder kop te zijn? Check ! 

Het leven raast vandaag de dag als nooit tevoren. Helaas nemen we hierdoor stiekem allemaal de momenten met ons gezin, familie en vrienden te vaak als vanzelfsprekend. Ik betrap er mezelf ook soms op en daarom vind ik het belangrijk om van deze momenten net wel foto’s, herinneringen te hebben. Want met deze mensen spenderen we ons leven, het zijn deze momenten die ons vormen.

Met veel plezier leg ik als fotograaf deze momenten van jullie gezin, familie of vrienden vast ! Want wat is er mooier dan schone momenten voor altijd te kunnen herbeleven.

Gezinsfotografie by Jens De Brabanter Fotografie-1-7

Het is inderdaad soms verleidelijk om te gaan voor die awesome schoenen die je al super lang wil of die goeie fles wijn in plaats van een fotograaf voor jullie gezin of familie te boeken. Geloof mij, I know the feeling ! Maar materiële zaken zijn vervangbaar. 

Foto’s vertellen veel nu maar vooral later. Ze helpen je terug te reizen naar al deze momenten die jullie als gezin, familie of groep beleefd hebben en zullen een glimlach op jullie gezicht toveren als jullie er later op terugkijken, samen met de familie, vrienden of de kinderen als ze groot zijn. Wat is er leuker dan terug te kijken samen met de kinderen naar foto’s van vroeger en je kinderen zich zien generen om hun kapsel of zich zien afvragen hoe ze überhaupt in die kleren ooit zijn durven buiten komen ! 

Daarnaast kunnen jullie een familie- of gezinsreportage gewoon ook zien als een gezellig samenzijn vol plezier, lachen, plagen, gek doen en genieten van elkaar !

Quanto costa?

Klik snel op onderstaande knop om de prijzen te bekijken en te reserveren ! 

Prijzen + reservatie
Gezinsfotografie by Jens De Brabanter Fotografie-1-12
Gezinsfotografie by Jens De Brabanter Fotografie-1-21

3 op een rij

Weer een jaar voorbijgevlogen. Herkenbaar gevoel op 1 januari?

Op een jaar gebeurt en verandert er zoveel. Denk maar eens aan al die momenten die jullie als gezin, familie of vrienden beleven in 1 jaar !

Maarom waarom maar 1 keer herinneringen maken in een jaar ? Maak tastbare herinneringen van alle deze momentjes zodat jullie ze allemaal kunnen herbeleven en koesteren, voor eeuwig en altijd ! 

Daarom is er nu de formule ‘3 op een rij’:

  • 3 fotosessies in 1 jaar 
  • Betaal voor slechts 2 fotosessies en krijg 1 fotosessie gratis 
  • Een visueel dagboek van jullie jaar
  • 3 keer tastbare herinneringen zodat jullie een jaar volledig kunnen herbeleven
  • Jullie bepalen volledig zelf wanneer de fotosessies plaatsvinden
  • Jullie bepalen zelf het soort fotosessie. Willen jullie de ene keer een sessie in de tuin en de andere keer een kerstsessie. Alles is mogelijk ! 

 

Klik snel op onderstaande knop om de prijzen te bekijken en te reserveren ! 

Prijzen + reservatie 3 op een rij

Super leuk om te doen zonder de druk dat je er lachend en mooi moet opstaan maar dat je merkt dat het natuurlijke foto’s zijn. het zijn super mooie en natuurlijke foto’s !

Kristina

Info@jdb-fotografie.be – +32 477 66 19 44

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds.
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google