fbpx

Babyfotografie

Ervaren jullie het leven met een baby’tje ook als een avontuur? Ik denk dat veel ouders dit zullen beamen.

Baby’tjes zijn zo schattig, lief, om op te eten, met hun billetjes om in te knijpen. Maar tegelijk wenen ze ook, geven ze soms pap terug, vallen ze niet altijd meteen in slaap.
Het is een avontuur met fantastisch mooie momenten, maar tegelijk ook eentje met wat frustraties, onzekerheid, struggles. 
Kortom, het is niet perfect en maar logisch ook. En das dik okay hoor !

Die imperfectie is juist zo mooi. De eerste pap, het eerste badje en afvragen of het water niet te koud of te warm is, de pamper voor de 1e keer verversen en hem misschien omgekeerd aandoen, de struggle bij het aandoen van de kleertjes.
Zo herkenbaar en het hoort er gewoon ook allemaal bij ! 
Het is een ontdekkingstocht die jullie samen beleven en waar jullie je baby’tje leren kennen.

Ik ga niet enkel voor de babyfoto’s waar alles perfect lijkt te zijn en met een massa aan props. Enerzijds omdat ik waarschijnlijk niet goed zou zijn in het wikkelen van een baby’tje in zo’n doek en anderzijds omdat ik van het echte hou, het leven met een baby in al zijn facetten.

Ik wil jullie volledig verhaal vertellen van deze intense en fantastisch mooie periode. Echte momenten, zowel de fantastische als de struggles. Dus niet enkel als je baby’tje mooi ligt te slapen, maar ook als je baby’tje weent, een pamper verversen, de interactie die jullie met jullie baby’tje hebben, de kleine, typische momenten samen.

Dankzij een fotosessie hebben jullie een volledige herinnering aan dit avontuur, met al zijn momentjes. Herinneringen waar jullie later met een warm gevoel en veel plezier op kunnen terug kijken, samen met jullie baby’tje.

En waarschijnlijk zullen jullie dan beseffen dat jullie het toch allemaal zo slecht niet deden 🙂

Babyfotografie by Jens De Brabanter Fotografie-1

Praktisch

Een baby fotoshoot kan ingepland worden net na de geboorte, enkele weken na de geboorte of op een later tijdstip in het eerste levensjaar. Ik kom met plezier langs in het ziekenhuis, bij jullie thuis of we trekken naar buiten om een frisse neus te halen.

Hebben jullie schrik dat jullie baby’tje onrustig gaat zijn of veel zal wenen tijdens de fotoshoot? No worries, de fotoshoot verloopt volledig op het ritme van jullie baby en in de meeste gevallen lukt dit perfect. Mocht het toch echt niet lukken, dan plannen we gewoon een ander moment in, Volledig gratis. 

Willen jullie graag ook enkele portretten met jullie baby’tje? Uiteraard is dit geen enkel probleem !

Quanto costa?

Klik snel op onderstaande knop om de prijzen te bekijken en te reserveren ! 

Prijzen + reservatie
Babyfotografie by Jens De Brabanter Fotografie-1-3

3 op een rij

Weer een jaar voorbijgevlogen. Herkenbaar gevoel op 1 januari?

Op een jaar gebeurt en verandert er zoveel. Denk maar eens aan hoe je baby’tje verandert het 1e levensjaar: de 1e pap, het hoofdje rechtzetten, leren kruipen, de eerste woordjes, de eerste stapjes. 

Maarom waarom maar 1 keer herinneringen maken in een jaar ? Maak tastbare herinneringen van alle deze momentjes zodat jullie ze allemaal kunnen herbeleven en koesteren, voor eeuwig en altijd ! 

Daarom is er nu de formule ‘3 op een rij’:

  • 3 fotosessies in 1 jaar 
  • Betaal voor slechts 2 fotosessies en krijg 1 fotosessie gratis
  • Een visueel dagboek van jullie jaar
  • 3 keer tastbare herinneringen zodat jullie een jaar volledig kunnen herbeleven
  • Jullie bepalen volledig zelf wanneer de fotosessies plaatsvinden
  • Jullie bepalen zelf het soort fotosessie. Willen jullie de ene keer een sessie in de tuin en de andere keer een kerstsessie. Alles is mogelijk ! 

 

Klik snel op onderstaande knop om de prijzen te bekijken en te reserveren ! 

Prijzen + reservatie 3 op een rij

Info@jdb-fotografie.be – +32 477 66 19 44

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds.
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google