Het gezin Peeters

Het was eindelijk zover, eind mei mocht ik weer fotograferen na al dat Corona-gedoe. 

Zo blij als een kind vertrok ik ! Ik was meer dan 45 min te vroeg op de locatie. Enerzijds omdat ik de locatie nog niet kende en op voorhand nog wat wou verkennen en anderzijds omdat ik gewoon zo blij was dat ik weer mocht fotograferen.

Eenmaal aangekomen deed ik een toertje in het ‘Broek’ te Willebroek. Wat een mooi park, echt een aanrader ! 

Mooi weer: check ! 
Mooi licht: check ! 
Mooie locatie: check ! 
Heel veel zin: dubbele check !

De omstandigheden konden niet beter zijn om er terug in te vliegen ! 

Ik kende het gezin Peeters niet buiten enkele berichtjes om de afspraak te maken. Maar wauw, na 2 minuten wist ik al, dit zijn echt super leuke mensen en dit wordt een zalige fotoshoot ! Om de 1 of andere reden heb je met sommige mensen meteen een klik, waardoor je je meteen super op het gemak voelt. 

Hierdoor werd het niet gewoon een fotoshoot maar voelde het aan als een gezellig uitstapje met vrienden ! Naast het nemen van de foto’s hebben we gewoon ook zitten wandelen, zitten lachen en praten over vanalles en nog wat. Wat een hilarische verhalen hadden Dieter & Jolien over hun dochter ! Die zal ik niet snel vergeten ! 

Omdat het zo leuk was, vergat ik gewoonweg de tijd uit het oog waardoor de fotoshoot in plaats van de geplande 1u bijna 2u duurde. Mijn fotoshoots zijn sowieso al niet tot op de minuut getimed maar nu vond ik het zeker geen probleem want ik was zo blij om weer te fotograferen, weer mensen te kunnen zien en Dieter & Jolien waren gewoon ook super leuke mensen ! 

Achteraf kreeg ik nog enkele berichtjes van Jolien om te zeggen hoe mooi ze de foto’s vonden maar dat ze het ook een heel leuke fotosessie vonden. Zalig om te horen, want naast het maken van mooie foto’s wil ik ook dat de fotosessie echt een leuk moment is, waar jullie als gezin echt van genieten.

Dus geen betere fotoshoot om er weer in te vliegen na Corona en opnieuw te beseffen waarom ik dit zo graag doe ! 

Info@jdb-fotografie.be – +32 477 66 19 44